top of page

Het Provinciaal Kampioenschap Doublet is vlot verlopen !

Onder een aangenaam lentezonnetje zijn zondag 14 april de Provinciale Kampioenschappen 2024 van start gegaan op de terreinen van PC Singel.


Op het programma de doubletten dames en heren. 11 damesploegen en 51 herenploegen bonden de strijd aan voor de titel van Provinciaal Kampioen, maar ook voor de kwalificatie voor de Vlaamse Kampioenschappen Doublet.


De talrijke ingeschreven spelers, alsook tientallen nieuwsgierigen, zorgden de ganse dag voor een aangename drukte op de speelvelden alsook aan de bar, zoals blijkt uit onderstaande sfeerbeelden.


De volledige uitslag van dit kampioenschap, alsook de namen van de gekwalificeerden voor het V.K.D., kun je terugvinden op deze website onder de rubriek Kampioenschappen 2024/Uitslag P.K.D.



Ik wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers die hebben bijgedragen tot dit succes van harte te bedanken. Niet alleen deze die de dag zelf voor de nodige man- of vrouwkracht hebben gezorgd, maar vooral ook diegenen die ons in de voorbije week geholpen hebben om onze infrastructuur voor dit evenement in orde te brengen.


Pierre, Raymond, Etienne, Luc, Jefke, Toto, Manu, Lydia D., Armand, Lydia C, Nathalie, Laureline, Sylvie, Christian, Brigitte, Stéphanie, Matthew, Tracy ... en Marc. Dank U.








26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page