top of page

Ook ons derde Provinciaal Kampioenschap in evenveel weken is opnieuw vlotjes verlopen !


Niettegenstaande de pessimistische voorspellingen waren de weersomstandigheden toch beter dan de week voorheen. Om 09u30 stipt gingen de Provinciale Kampioenschappen Triplet dames en heren van start.


Bij de dames slechts 5 deelnemende ploegen die, gezien het toebedeelde quotum voor VBBH, bij aanvang van de competitie allen reeds geplaatst waren voor het V.K.T.


In de herencompetitie streden 31 ploegen voor de 13 beschikbare plaatsen. Onder wie ook vier tripletten van PC Singel: Manuel DESCHEPPER - Dylan GALLEMAERS - Toto ORLANDO, Raymond CHEVAL - François THIELEMANS - Jean-Pierre DEKONINCK, Robert BOURDOUX - Bob FLEMAL - Pierre CLEYMANS en Angela HERNANDEZ-GALAN - Marc CLAREBOUT - Patrick ROOSE. Verder was er ook een mixed triplet met Singel-spelers: Alain BERTRAND - Roland RONSMANS - Bernard STEYAERT.


Enkel het mixed-koppel overleefde de pouleronde en wist zich ook via de barrages te plaatsen voor het Vlaams Kampioenschap te Pelt. Proficiat jongens !


Hieronder de podia bij de dames en de heren. De volledige uitslag kun je bekijken in onze rubriek Provinciale Kampioenschappen 2024 (Uitslag P.K.T.)




Tot slot nog een woordje van dank aan de vrijwilligers die ons hebben bijgestaan tijdens deze drie vermoeiende weken. Zonder jullie had het handjevol bestuursleden het niet alleen kunnen rooien.



11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page